My SSB - Secret Single Behavior #7

Der er sgu lidt tomt

img_0955

… oveni bøtten. Mit fokus rækker stort set ikke udover… ja noget som helst andet, end hvad der har med eksamen at gøre. Og igår fik jeg simpelthen et “mini” sammenbrud efterfulgt af lidt ‘jeg-har-ondt-mig-selv’ tåre. Men seriøst, jeg har siddet med snotten ned i eksamen siden 1 maj, og udsigten til slutningen, er først den 15 juni… Jeg kan snart ikke mere.

Bare lige for at tude lidt mere, så sker der også bare såååå mange andre ting, der er lidt overvældende. Min bedste veninde Maria, bedre kendt efterhånden som Mollie, flytter hjem til Ålleren igen. 🙁 – og selvom Danmark er lille bitte, så er den alligevel stor nok til, at det ikke bare lige at ta’ en tur til Aalborg. Livet, forpligtelser og livet kommer i vejen. <3 Jeg ved det ikke, det lidt tankemylder og jeg kan egentlig ikke helt rumme lige nu, at tage stilling til, hvor mange ændringer og følelser det egentlig involvere, fordi jeg har simpelthen ikke tid. :O

img_0340

ELSKER DET HER BILLEDE. Det siger alt om følelsen lige nu. Maria/Mollie er op at køre over turen til Nordens Paris og jeg synes bare det er nederen.

….. twaddle, twaddle, twaddle….. – time to grow up, tror jeg <3

God torsdag allesammen & god distortion <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My SSB - Secret Single Behavior #7