Der er sgu lidt tomt

Verden bedste Beauty Clinic + GIVE AWAY

img_6444 img_7938

Jeg har vidst nævnt en del gange før, at jeg har en hårvækst, som kræver lidt ekstra kærlighed og flair. Heldigvis var jeg så heldig, at jeg helt tilfældigt mødte den skønne Hilala, som er det bedste der nogensinde er sket mig. 🙂 Hun er den BEDSTE og jeg ved seriøst hvad jeg snakker om.

Hun holder til ude på det eksotiske Amager med sin lille hjemmelige beauty clinic. Og hun laver alt! Klinikken er spækket med diplomer, uddannelser og produkter -og hun er dygtig til det hele. Så derfor er der en GIVEAWAY på spil.

img_7935img_7916

Det er det populære Lashlifting + farve af vipperne, der er på spil! –  Så hop ind på min instagram og se hvad i skal gøre, men følg og like også gerne Hilala på facebook: Beauty Clinic. Over hele sommeren vil vi komme med flere giveaways, så det skal i holde øje med 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er sgu lidt tomt