Verden bedste Beauty Clinic + GIVE AWAY

Livet som studerende…

Man ved, at parforholdet er blevet seriøst, når man vurderer at manden mangler underhyler og køber dem til ham…

img_4575

en lille side bemærkning – fuldstændig irrelevant.

Jeg har som altid, en MEGA spændende opdatering om mit liv… eller. Mange af jer er garanteret ikke engang gået ind på indlægget pga. overskriften, og ved i hvad? I don’t blame you.. Jeg havde faktisk planlagt at jeg ville lave en lille video af hvordan min eksamens-dage, uger, ja over en måned nu, ser ud! En smuk fortælling om livet som studerende. Men som altid, har eksamen overtaget mit liv og har simpelthen ikke haft tid og helt ærligt heller ikke overskuddet til at sidde og klippe klistre.

I stedet, får i et søndags indlæg, hvor jeg igen tuder mellem linjerne, købet af underhylerne til min kæreste og så kan jeg oveni fortælle, at jeg har købt solcreme, fordi alt den sol jeg får og indendørshygge jeg foretager mig, så er solcremen sgu vigtig. 🙂

img_3530

Rudolph care bliver jo rost til skyerne, så er helt nysgerrig på, om den lever op til sit omdømme. Har i prøvet den? – Det samme med ham Ole Henriksen, så nu vil jeg lige give den her ansigtcreme et forsøg. Jeg er faktisk ret glad for min Clarins dagcreme, men de sorte render under øjnene, den grå hud og de 10 bumser der har sat sig i mit fjæs, følte jeg lige for at prøve en ny. 🙂

Jeg har også en lige en selfie, hvor jeg prøver at se helt overskudsagtig ud, men bumserne kan se og de tunge øjne narre ikke nogen…

img_7979

Lidt twaddle herfra – God søndag alle sammen 🙂

Ps. Jeg har gjort et eller andet fåkt på instagram, så jer der forgæves har ledt efter GIVE AWAYEN på min insta – sorry (smiley med aben der holder sig for øjnene) – den er der igen og vinderen bliver fundet på lørdag <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verden bedste Beauty Clinic + GIVE AWAY