Brug linkbuilding til at markedsføre dine produkter

Hvad er linkbuilding

For at forstå, hvordan man kan bruge linkbuilding til at markedsføre sine produkter, så er det også vigtigt at forstå, hvad linkbuilding egentlig er for en størrelse. Linkbuilding handler om, at man bygger links til sin hjemmeside. Det kan være til en bestemt landingsside, forsiden eller et produkt. Links kan komme fra PBNs og linkshjemmesider til ”earned links” fra samarbejdspartnere og medier.

Grunden til, at man bygger links er, at det skal hjælpe med at opbygge ens hjemmeside på søgeresultatet i Google. Jo bedre SEO man har, jo højere vil man blive vist, når nogen søger efter nogle af dine tjenester eller produkter. Her kan linkbuilding være en nem og billig måde at promovere dine produkter på. Og det gavner dig og din sag! For hver gang du får et nyt link til en af dine sider, så modtager din hjemmeside automatisk ekstra link eliksir.

Den bedste måde du kan arbejde med linkbuilding er, hvis du forsøger at variere dine links. Det er okay at bruge PBN-links som den bærende del af ens linkprofil, men det er vigtigt også at benytte sig af andre links. Spørg eventuelt dine samarbejdspartnere eller leverandører om et link. Og ellers handler det om at gøre dig fortjent til links, så du får det der bliver kaldt ”Earned Links.” Det er de bedste og mest eftertragtede links. Det kræver du skaber værdifuldt indhold, som andre finder relevant at linke sig ind til.

Linkbuilding til et produkt

Du kan vælge at sætte meget ind på ét produkt eller en type af produkter. Det kan være, at du har den bedste massagestol på markedet. Så handler det om at hjælpe dine kunder til at finde det. Først og fremmest kan du bruge en PBN-virksomhed som infili til at oprette linkbuildingen til din hjemmeside. Herefter er det vigtigt også at tage det skridtet videre.

Hvis du har nogle samarbejdspartnere, så kan du bede dem om at linke til lige netop din massagestol. Det kan også være, at leverandøren af massagestolen har en hjemmeside, som kan linke til din. Derudover kan dine kunder blive så glad for stolen, at de nævner den på nettet eller bedst af alt: Går til pressen med den. Alle de små links kan være med til at gøre en kæmpe forskel for en mindre hjemmeside, der vil bruge linkbuilding til at markedsføre sine produkter. Så det er altså bare at komme i gang med at markedsføre dit produkt.